Головна | Реєстрація | Вхід  18.09.2024 Середа 06:14 |Ви увійшли як Гість Вітаємо Вас,  Ви перебуваєте в групі "Гости" | RSS
Головна » 2016 » Квітень » 6 » Агентство з розшуку активів отримає доступ до реєстру довіреностей
10:33
Агентство з розшуку активів отримає доступ до реєстру довіреностей

 

Міністерство юстиції внесло зміни до положення до Єдиний реєстр довіреностей в частині доступу до реєстру Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

 

Такі зміни до Положення передбачені наказом Мін'юсту від 24.03.2016 №831/5 "Про внесення змін до Положення про Єдиний реєстр довіреностей".

Також наказом змінено редакцію глави 6 Положення, яка до цього наказу стосувалась доступу до реєстру лише Національного антикорупційного бюро. Тепер норми глави 6 регулюватимуть порядок доступу до реєстру як НАБУ, так і Агентства з розшуку активів.

Так, доступ до реєстру надається на підставі укладеного договору з адміністратором реєстру на безоплатній основі. Доступ до реєстру здійснюється з використанням електронного цифрового

підпису.

Національне агентство під час здійснення повноважень, визначених законом, користуються інформацією з реєстру про зареєстровані довіреності (у тому числі їх дублікати), а також про припинення їх дії.

Обробка отриманої з реєстру інформації здійснюється з дотриманням законодавства про захист персональних даних та забезпеченням таємниці, що охороняється законом. Забороняється надавати іншим особам за їх зверненням інформацію, отриману відповідно до цього положення, крім випадків, установлених законом.

 

 

 

Переглядів: 217 | Додав: Администратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]