Головна | Реєстрація | Вхід  18.09.2024 Середа 06:12 |Ви увійшли як Гість Вітаємо Вас,  Ви перебуваєте в групі "Гости" | RSS
Головна » 2013 » Травень » 24 » Дні Європи у навчальних закладах району
12:49
Дні Європи у навчальних закладах району

Дні Європи у навчальних закладах району

Протягом травня місяця Рожищенським районним управлінням юстиції були проведені години спілкування присвячені Дню Європи у навчальних закладах району.

У дошкільному навчальному закладі м. Рожище № 1 провідний спеціаліст управління Романенко Л.Б., провела захід на тему «З історії святкування Дня Європи». Дошкільнята у формі уявної подорожі із казковими героями зробили мандрівку  по країнах Європи, де ознайомилися із традиціями Франції, Данії, Швеції та Великої Британії, вивчили її культуру та національне надбання. Крім цього діти ознайомилися із символами Європи та передумовами вступу України до Європейського союзу.

Для учнів 2 та 4 класів НВК № 4 м. Рожище та 1-4 класів с. Крижівка Рожищенського району проведені виховні години на тему «Правова Європа». В рамках заходу учні ознайомилися із символами Європи з наочними матеріалами (у формі малюнків), із історією святкування Дня Європи в Україні та самій Європі, а також під музику, що символізує ту чи іншу Європейську країну зробили уявну подорож Італією, Іспанією, Австрією, Францією, Англією, Польщею та безумовно Україною.

Учні НВК № 4 показали гарні знання українських традицій, Конституції України та державної символіки. Школярі Крижівської школи були активними у відповідях про країни Європи та права дитини. Усі діти набули цінних знань та вражень.

Підбиваючи підсумок, можна сказати, що місячник правових знань до Дня Європи у Рожищенському районі пройшов не безрезультатно та залишив у дітей гарні спогади.

 

Леся Романенко, провідний спеціаліст Рожищенського РУЮ

Переглядів: 372 | Додав: Администратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]