Головна | Реєстрація | Вхід  18.09.2024 Середа 06:22 |Ви увійшли як Гість Вітаємо Вас,  Ви перебуваєте в групі "Гости" | RSS
Головна » 2013 » Травень » 21 » Європейські перспективи України
16:44
Європейські перспективи України

Європейські перспективи України

Шлях нашої держави до Європи важкий, тернистий, але реальний. Щоб сягнути «рівня» Європи, Україна повинна забезпечити принцип соціальної ринкової економіки, верховенство права, права людини і політичну стабільність.

Україна повинна прослідкувати, щоб європейська перспектива була частиною не лише її зовнішньої, а й внутрішньої політики.

Потрібно зміцнити надійність демократизаційних потуг України та верховенство права і встановити дієву систему стримувань та противаг у відповідності до європейських стандартів. З корупцією слід боротися на всіх рівнях і при цьому дотримуватися принципу політичної безсторонності. Слід також розв’язати внутрішні конфлікти України. Українська влада повинна визнати потребу в політичній та економічній свободі і стабілізації через верховенство права, встановлення соціальної ринкової економіки та війну з корупцією, що дозволить покращити бізнесовий і інвестиційний клімат.

Україна — один із ключових партнерів ЄС серед його східних сусідів, оскільки вона впливає на безпеку, стабільність і добробут цілого регіону. Між ЄС та Україною існує багато сфер для співпраці: торгово-економічна, енергетична, а також співпраця стосовно транскордонних транспортних режимів. Демократична, незалежна, правова держава Україна — найвищий пріоритет.


Леся Романенко, провідний спеціаліст Рожищенського РУЮ

 


Переглядів: 356 | Додав: Администратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]