Головна | Реєстрація | Вхід  18.09.2024 Середа 06:12 |Ви увійшли як Гість Вітаємо Вас,  Ви перебуваєте в групі "Гости" | RSS
Головна » 2013 » Березень » 5 » Інформація щодо перегляду через мережу Інтернет заяви про держреєстрацію
17:26
Інформація щодо перегляду через мережу Інтернет заяви про держреєстрацію

      Інформація щодо можливості перегляду через мережу інтернет стану розгляду заяви (запиту) про державну реєстрацію нерухомого майна та їх обтяжень

      На сьогодні реалізовано можливість зручного та доступного спостереження за станом розгляду заяви державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень через мережу інтернет.

      Відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» процедура проведення у визначеній сфері поділяється на стадії.

     Реєстраційне провадження починається з прийняттям і перевіркою документів, що подаються для державної реєстрації прав та їх обтяжень. Орган державної реєстрації прав приймає заяви про державну реєстрацію в порядку черговості їх надходження шляхом реєстрації у базі даних про реєстрацію заяв і запитів з автоматичним присвоєнням їм реєстраційного номера, фіксацією дати та часу реєстрації.

     Моментом прийняття заяви про державну реєстрацію вважається дата та час її реєстрації у базі даних про реєстрацію заяв та запитів.

     Для перегляду інформації про розгляд заяви в мережі інтернет, необхідно перейти на сайт: http://rrp.informjust.ua та виконати наступні дії:

     1.Вказати ідентифікатор заяви, а саме:

- реєстраційний номер заяви – реєстраційний номер заяви в базі даних про реєстрацію заяв та запитів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;

- дату та час реєстрації заяви – інформація у форматі: день, місяць, рік, година, хвилини, секунди.

       Дані, які необхідно вказати для отримання інформації про розгляд заяви, зазначені в картці прийому заяви, після чого ініціювати пошук заяви. Якщо ідентифікатор заяви вказано правильно, то буде відображено інформацію про зазначену заяву та її розгляд.

       Згідно з частиною п’ятою статті 15 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» державна реєстрація прав (надання відмови в ній) проводиться в строк, що не перевищує чотирнадцяти робочих днів (крім випадків, встановлених у частині сьомій цієї статті) з моменту надходження до органу державної реєстрації прав заяви про таку реєстрацію та передбачених цим Законом та нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до нього, документів, необхідних для її проведення.

 Оксана Лотоцька, начальник реєстраційної служби

Рожищенського РУЮ

Переглядів: 331 | Додав: Администратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]