Головна | Реєстрація | Вхід  18.09.2024 Середа 06:18 |Ви увійшли як Гість Вітаємо Вас,  Ви перебуваєте в групі "Гости" | RSS
Головна » 2013 » Серпень » 20 » Плата за державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обтяжень
14:18
Плата за державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обтяжень

Плата за державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обтяжень встановлена у вигляді державного мита, що є однаковою на всій території України.

У разі відмови у проведенні державної реєстрації прав та їх обтяжень державне мито не повертається.

За державну реєстрацію права власності на нерухоме майно сплачується державне мито у розмірі 7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян – 119 грн., за державну реєстрацію іншого речового права на нерухоме майно, обтяження права на нерухоме майно у розмірі 3 неоподаткованих мінімумів доходів громадян – 51 грн. Плата за внесення змін до записів Реєстру, у тому числі виправлення технічної помилки, що допущена не з вини державного реєстратора прав на нерухоме майно, становить  51 грн. та надання інформації з Реєстру – 120 грн. (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2012 року № 1204 «Про затвердження розміру і порядок використання плати за внесення змін до записів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та надання інформації із зазначеного реєстру»).

Суд, органи місцевого самоврядування, органи внутрішніх справ, органи прокуратури, органи державної податкової служби, органи Служби безпеки України та інші органи державної влади (посадові особи) звільняються від плати за отримання інформаційної довідки з Реєстру. Органи державної влади (посадові особи) звільняються від плати за надання витягу з Реєстру під час проведення державної реєстрації обтяжень речових прав на нерухоме майно.


Оксана Лотоцька, начальник реєстраційної служби районного управління юстиції

Переглядів: 341 | Додав: Администратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]