Головна | Реєстрація | Вхід  18.09.2024 Середа 06:21 |Ви увійшли як Гість Вітаємо Вас,  Ви перебуваєте в групі "Гости" | RSS
Головна » 2015 » Листопад » 27 » Проведення Всеукраїнського тижня права управлінням юстиції
16:23
Проведення Всеукраїнського тижня права управлінням юстиції

 


З метою виконання Указу Президента України від 8 грудня 2008 року № 1149 “Про Всеукраїнський тиждень права”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2015 року № 871-р “Про затвердження плану заходів з проведення у 2015 році Всеукраїнського тижня права” та на виконання наказу Міністерства юстиції України від 28.09.2015 № 274/7 “Про затвердження Плану заходів Міністерства юстиції України з проведення у 2015 році Всеукраїнського тижня права”, Рожищенським районним управлінням юстиції у Волинській області прийнято наказ від 27.11.2015 № 93/8 “Про проведення в районі Всеукраїнського тижня права” та затверджено заходи щодо його проведення .

Відповідно до заходів 09 грудня у технікумі Львівської академії ветеринарної медицини ім. Гжицького буде проведено захід «Знаємо та реалізуємо свої права», а 10 грудня 2015 року у всіх навчальних закладах буде проведено Всеукраїнський урок «Права людини».

Також передбачено проведення для дітей і молоді тематичних заходів інформаційного, освітнього та виховного характеру. У навчально-виховних і культурно-освітніх закладах області будуть оформлені тематичні стенди та книжкові виставки про права людини. 

У листопаді – грудні 2015 року в області відбуватимуться заходи, мета яких полягає в роз’ясненні у засобах масової інформації та наданні громадянам правової допомоги через  громадську правову приймальню, яка створена при управлінні юстиції щодо захисту прав людини. 

Крім того, у «Тиждень права», який цього року триватиме з 07 по 12 грудня, відбудуться заходи, під час яких громадяни зможуть особисто отримати роз’яснення та безоплатну правову допомогу в органах юстиції Волині та Регіональному і місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також, надаватимуться консультації щодо порядку звернення та виконання рішень Європейського суду з прав людини. 

Проведення Всеукраїнського тижня права широко буде висвітлюватися у засобах масової інформації.

Переглядів: 233 | Додав: Администратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]